Önceki gün gerçekleşen Ünal Aysal&Fatih Terim zirvesinden birçok isim çıktı ve listenin tepesindeki oyuncuyu sarı-kırmızılı camia yakından tanıyor. Bu isim Napoli forması giyen Gökhan İnler’den başkası değil! AMK’nın iki hafta önce yazdığı Gökhan-Galatasaray flörtü, kulüpler orta noktada buluşamadığı için resmiyete dökülmemişti. Ama geçen zamanda ne sarı-kırmızılılar orta saha sorununu çözdü ne de Gökhan Napoli’deki yeni hocası Benitez’le bir araya geldi…

İMPARATOR ONDAN VAZGEÇMEDİ

Ne olduysa Çarşamba sabahı oldu. İlk 11’ine yerli bir takviye isteyen Fatih Terim, Fenerbahçe’ye kaptırdıkları Alper Potuk’un daha kariyerlisini yani Gökhan İnler’i Ünal Aysal’a işaret etti. Başkan, hocasının bu isteğini geri çevirmedi ve transfer için şartları sonuna kadar zorlayacaklarının sözünü verdi.

Terim’le görüşmesi bittikten sonra Bülent Tulun’la telefonda konuşan Aysal, danışmanına İtalya’ya uçmasını ve Gökhan İnler transferini bitirmesini söyledi. Tulun, en kısa Cepbahis zamanda soluğu Napoli’de alacak ve işi artık resmiyete dökmek istediklerini mavi-beyazlı kulübe hatırlatacak.

AYSAL HABER BEKLİYOR

Tulun, Napoli Yönetimi’ni ikna edemezse Ünal Aysal bizzat devreye girecek. Yunan Adaları’ndaki tatilini yarıda kesecek Aysal, İtalya’ya geçecek ve Gökhan İnler’in transferini bitirecek.

Çizmedeki iş ilişkilerine güvenen Ünal Aysal, Wesley Sneijder’in İnter’den Galatasaray’a gelmesinde büyük rol oynamıştı.

AMK