4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi organizasyonu ile Periscope'da yayına başlayan Sarı-Kırmızılı kulüp beğeni barajını geçerken, toplamda 250 bini aşkın izleyiciye yayın yaptı.

Galatasaray, Periscope üzerinden yapmış olduğu yayınlarda anlık takip anlamında 6 bin izlenme sayısını geçerek, ulaşılması güç bir Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi organizasyonu ile Periscope'da yayına başlayan Sarı-Kırmızılı kulüp beğeni barajını geçerken, toplamda 250 bini aşkın izleyiciye yayın yaptı.

Galatasaray, Periscope üzerinden yapmış olduğu yayınlarda anlık takip anlamında 6 bin izlenme sayısını geçerek, ulaşılması güç bir rekora da imza atmış oldu.

Türkiye'de Periscope üzerinden canlı yayın yapan ilk kulüp olma özelliğini de elinde bulunduran Galatasaray, canlı yayınların tekrarının izlenme sayılarında da anlıkta 4 bin taraftarına ulaştı.

Galatasaray, Periscope'daki ilk gününde toplamda 17 farklı canlı yayın ile şampiyonluk kutlamalarının coşkusunu gün boyu sosyal medya kanalları üzerinden taraftarlarına aktarmış oldu.