Devre arası transfer döneminde kadrosunu Marcao, Emre Taşdemir ve Semih Kaya ile güçlendiren Galatasaray transferlere devam ediyor.

Diagne tamam

Kasımpaşa'nın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildiren Sarı-kırmızılı transferin nihayete erdiğini bildirmeye hazırlanıyor.

Mitroglou İstanbul'da

Kasımpaşa'dan Diagne'yi kadrosuna katan Galatasaray'dan ikinci forvet Kostas Mitroglou dün sabaha karşı İstanbul'a geldi. Yunan forvetin bugün KAP'a bildirilecek ve oyuncunun transferi resmen açıklanacak.

Luyindama 'da sıcak saatler

Galatasaray forvet dışında Serdar Aziz'in takımdan ayrılmasının ardından gözünü Standard Liege forması giyen Christian Luyindama'ya çevirdi. 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray Belçika ekibi ile anlaşmaya vardı. Aksilik yaşanmazsa Luyindama transferi de bugün açıklanacak.

Emre Mor bombası

Fatih Terim 20 gün önce oyuncuyu veto etmişti ancak Celta Vigo'da kadro dışı kalan Emre Mor için flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu Fatih Terim ile görüştü ve Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Celta Vigo oyuncuyu bırakmaya sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılı takım son günün azizliğine uğramazsa Emre Mor transferini de KAP'a bildirecek.

Serdar Aziz'in sözleşmesi feshedildi

Galatasaray Serdar Aziz'i 2.300.000 Euro karşılığında serbest bıraktı. Serdar Aziz Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.

Maicon'un kararı bekleniyor

Luyindama'yı kadrosuna katacak Galatasaray'da Maicon Japonya ya da Çin yolcusu. Maicon gitmese bile Galatasaray Luyindama'yı açıklayacak. Çin'de 28 Şubat'a kadar trnasfer dönemi devam ediyor. Maicon'un satışı bu süre içinde gerçekleştirilecek.

Yunus Akgün transferi gerçekleşmeyebilir

Anderlecht Yunus Akgün için 3 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Bu teklif 3.5 milyon Euro'ya kadar çıktı. Ancak kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Yunus Akgün transferin son günü takımdan ayrılabilir.

Trezeguet bombası

Galatasaray’ın teklifi sonrasında, transferin gerçekleşmesi için Kasımpaşa’ya baskı yapmaya başlayan Trezeguet, golcü Diagne ile birlikte ağrıları olduğunu öne sürerek dünkü antrenmana çıkmadı. Galatasaray'ın bu oyuncuyu son dakika transferi olarak kadrosuna katma ihtimali var!