O da 2 sonunda ardından Monaco’dan ayrılmaya karar veren Kamil Glik’le ilgili. Daha önce Beşiktaş’ın gündeminde olan Polak stoperin İtalya’ya dönmek istediği eski takımı Torino ve Sampodoria’nın dışından Almanya ve Türkiye’den de kendisine bir ilgi olduğu belirtildi.

DAHA İNANDIRICI TRANSFER İDDİASI! DILROSUN

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanan ve kadrosunu yenilemek değil de takviyelerle güçlendirmek isteyen G.Saray için adı anılan diğer bir isimse M.City’den Javairo Dilrosun oldu. M.City’nin 16 yaşında Ajax U-17 takımdan aldığı Surinam asıllı sol kanat oyuncusunun sözleşmesini yenilemeye karar vermediği G.Saray ile Hertha Berlin’in menajeriyle temas kurduğu belirtildi. 19 yaşındaki Dilrosun’un, Hollanda’nın tüm alt yaş grubu milli takımlarda oynadığı hatırlatıldı. 

NDIAYE’NİN DÖNÜŞ ŞANSI ORTADAN KALKTI

Bir süredir Stoke City tüm düşerse Badou Ndiaye’nin G.Saray’a döneceği konuşuluyordu… fakat Başkan Mustafa Cengiz katıldığı Uluslararası Futbol Ekonomi Formu’nda, “sıtkı sıyrıldı Ndiaye’den Terim’in” diyerek Senegalli oyuncunun G.Saray’a dönme şansını ortadan kaldırdı.

CENGİZ: NAGATOMO İÇİN MARADONA FİYATI İSTERLER DİYE…

G.Saray’da herkesin beklentisi Nagatomo ile gelecek yıl da devam edilmesi… Başkan Mustafa Cengiz’e göre bu hiç de kolay değil. Çünkü gösterdiği performans, Türkiye’de kendisine gösterilen ilgi yüzünden İtalyanların fiyat yükseltmesinden korkuyor. Bunu da, “henüz hiç hamle yok. Bizden Maradona fiyatı isterler diye korkuyoruz” şeklinde açıkladı.

Bu arada Nagatomo’nun İstanbul’a geldiğinde transferinin olmama ihtimalinin olduğu ortaya çıktı. Chedjou ve vergi borcu yüzünden Japon oyuncunun Mustafa Cengiz’in ofisinde oturup 10 dakika çay içtikten sonra Milano uçağına binerek geri dönmesinin söz konusu olduğu da bildirildi.

Kaynak: Fotospor