İngiliz Evening gazetesi, Kompany’nin sakatlığında, Mangala ve Otamandi’nin performansından memnun olmayan City’nin, Denayer’i ciddi şekilde düşündüğünü yazdı.

Galatasaray ise Denayer'i 1 yıl daha kiralamak istiyor. Belçikalı futbolcu ile yola devam etmek isteyen sarı-kırmızılıların asıl hedefinin ise 10 milyon euroya satın alma opsiyonunu ekletmek...

Manchester City cephesi de Denayer'in performansını yakından takip ederken, 35 yaşındaki savunmacıları Martin Demichelis ile sezon sonunda yolları ayırmaları halinde Denayer'i takımda tutup kulübeye çekecek. Manuel Pellegrini'nin Denayer'i bu sezon kullanmadığı ve sezon öncesinde büyük bir U dönüşü yaparak, hem oyuncuyu gönderdiği hem de kadrosuna Nicolas Otamendi'yi kattığı hatırlatıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynaması sebebiyle birçok teklif arasından Galatasaray'ı seçen 20 yaşındaki savunmacının geleceğine Manchester City karar verecek. Sezon sonunda teknik direktör değişikliği de yaşaması muhtemel City, teknik kadrodan gelecek rapora göre Denyer kararını şekillendirecek.
 
Galatasaray'da şu ana kadar 10 resmi maça çıkan genç futbolcu 2 de asist yaptı.