18 Eylül Çarşamba günü Belçika'da Jan Breydel Stadyumu'nda oynanacak Club Brugge - Galatasaray maçı saat 19.55'te başlayacak.

Club Brugge - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Maç beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin şifresiz yayını olup olmayacağı daha sonradan belli olacak.

Galatasaray'ın Club Brugge ile deplasmanda oynadığı hafta PSG sahasında Real Madrid ile karşılaşacak. Club Brugge - Galatasaray maçının rövanşı ise 26 Kasım Salı günü İstanbul'da oynanacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda PSG, Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşti. Kura çekiminin ardından Aslan'ın Devler Ligi fikstürü de netleşti. Fatih Terim'in öğrencileri, ilk maçını 18 Eylül'de deplasmanda Club Brugge ile oynayacak. Ardından 1 Ekim'de PSG'yi konuk edecek olan Galatasaray, 22 Ekim'de de İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar daha sonra 6 Kasım'da İspanya deplasmanında Real Madrid karşısında puan veya puanlar arayacak. Grubun 5. haftasında ise Club Brugge ile İstanbul'da karşılaştıktan sonra son maçını Fransa'da PSG ile yapacak.

Kaynak: Fotomaç