Club Brugge - Galatasaray maçını şifresiz veren kanal belli oldu. 

18 Eylül Çarşamba akşamı Jan Breydel Stadı'nda oynanacak Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat 19.55'te başlayacak.

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı beIN Sports 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Ancak Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Club Brugge, Real Madrid  ve PSG ile mücadele veriyor. Galatasaray, Club Brugge maçından sonra gruptaki ikinci maçını sahasında PSG ile oynayacak.

Club Brugge'un kadrosunda kimler var?

Geçtiğimiz sezon Belçika Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Club Brugge, Şampiyonlar Ligi grup aşamasına iki eleme turu oynadıktan sonra katılmaya hak kazandı. Şampiyonlar Ligi Üçüncü Turunda eşleştiği rakibi D.Kiev'i 1-0 ve 3-3’lük skorlar ile geride bırakmayı başaran Belçika temsilcisi, Şampiyonlar Ligi Eleme Turunda Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşılaştı. Oynadığı iki karşılaşmadan 1-0 ve 2-1’lik galibiyetlerle ayrılan Clubbe Brugge, adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı. Takımın teknik direktörlüğünü 45 yaşındaki Belçikalı teknik adam Philippe Clement yapıyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Club Brugge maçıyla başlayacak. Aslan, 18 Eylül'de deplasmanda Club Brugge ile karşılaşacak. Daha sonra 1 Ekim'de PSG ve 22 Ekim'de Real Madrid ile evinde oynayacak.

Cimbom, 6 Kasım'da bu kez deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak. Daha sonra 26 Kasım'da Club Brugge ile evinde oynayacak. 11 Aralık tarihinde ise PSG ile deplasmanda yapacağı maçla grup maçlarını tamamlayacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü:

Club Brugge - Galatasaray (18 Eylül)

Galatasaray - PSG (1 Ekim)

Galatasaray - Real Madrid (22 Ekim)

Real Madrid - Galatasaray (6 Kasım)

Galatasaray - Club Brugge (26 Kasım)

PSG - Galatasaray (11 Aralık)

Kaynak: Fotospor