Galatasaray, Diagne için Club Brugge’a “sizin sorununuz” dedi. Belçika ekibi ise Senegalli golcünün 3 milyon 350 bin euro olan kiralama bedelinin 1 milyon 675 bin euro’luk kısmının ödenmeyeceğini Galatasaray kulübüne iletti. Sarı-kırmızılılar böyle bir durumun gerçekleşmesi durumunda olayı FIFA’ya taşıyacağı cevabını verdi. Defteri kapattı.

Ancak Galatasaray, Club Brugge’dan ödeme alamadığı için Diagne’ye ödemesi gereken 176 bin euro’luk aylık taksitlerin son 2 tanesini geciktirdi. Ne Club Brugge’dan, ne de Galatasaray’dan ödeme alamayan Senegalli oyuncu için ise iki kulübe birden protesto çekti.

Galatasaray son olarak Club Brugge’a, “Diagne’ye takım bulun” dedi. Belçika ekibinin İsviçre’den bir takımdan Diagne için teklif getirdiği ama rakamın çok düşük olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu arada Senegal’den Kewolo, “Diagne’nin futbol kariyeri tehlikede…” başlıklı bir haber yaptı. Golcü oyuncuya ne G.Saray’da ne de Club Brugge’da yer olmadığını hatırlattı. Diagne’nin sezonun genç takım oyuncularıyla idman yaparak tamamlama riski olduğunu iddia etti.

Kaynak: Fotospor