Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda kader maçında karşılaşacağı Juventus'un antrenörü Antonio Conte, "Dönüşü olmayan bir maça çıkacağız. İyi oynayan kazansın, ama biz turu geçmeliyiz" dedi.

Başarılı İtalyan teknik adam Antonio Conte, deplasmanda Bologna'yı 2-0 yendikleri maçın ardından Doğan Haber Ajansı'na konuştu. Conte, bir üst tura çıkacak olan takımın belirleneceği, 10 Aralık'ta İstanbul'da Galatasaray'la yapacakları karşılaşmayı değerlendirdi.

REAL MADRİD'İ ZORLADI

"Zor bir maç olacak" diye sözlerine başlayan 44 yaşındaki antrenör, "Çünkü kendi evinde, ateşli bir ortamda Galatasaray'la karşı karşıya geleceğiz. Real Madrid'le oynadıkları maçı da izledim. Galatasaray ilk 30 dakikada Real'i çok zorladı. Biz de dikkatli olmalıyız. Bizim için de onlar için de dönüşü olmayan bir maç bu. Berabere kalmak bize yetiyor, ama biz yine de kazanmak için oynayacağız" diye konuştu. 

İstanbul'a, oyunlarını oynamaya gideceklerini söyleyen Conte, "Daha iyi olduğumuzu kanıtlamak ve turu geçmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Aksi halde Galatasaray turu geçecek. O durumda onları alkışlarız. Maçın sonunda kim gerçekten iyi bir oyun çıkardıysa o turu geçsin" dileğinde bulundu.


DHA