Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte hafta sonu oynanan Verona mücadelesi sonrasında NTVSpor'a açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Antonio Conte, Galatasaray'ın Real Madrid'le oynadığı maçı değerlendirdi ve ''Galatasaray'oın Real Madrid maçını seyrettim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Galatasaray her şeyi yaptı ama  Madrid'deki maçın çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Ronaldo ve Bale gibi oyuncuları olduğunu unutmamak gerekir'' dedi.

Antonio Conte, sarı-kırmızılı takımla yapacakları maçı bir piyango maçına benzetirken, ''Galatasaray maçı bizim için bir piyango çekilişi gibi olacak. Kazanan tarafın biz olmamız için her şeyi yapacağız'' ifadelerini kullandı.

''İMPARATOR'UN OYUNCULARINA KARŞI OYNAMAK...''

Genç teknik adam aynı zamanda Fatih Terim'in İtalya futbolunu yakından tanıdığını belirtirken, yeniden karşılaşmalarından dolayı memnun olduğunu, ''Fatih Terim başarılı bir teknik direktör. İtalya'da da uzun deneyimi oldu, futbolumuzu yakından tanıyor. İmparator'un oyuncularına karşı oynamak ve onunla yeniden karşılaşmak büyük zevk olacak'' sözleriyle dile getirdi.