Bazı sosyal medya hesapları Galatasaray’ın Barcelona’nın 135 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Philippe Coutinho’yu transfer etmek istediğini iddia etti. 

Marca’nın yaptığı bir haberi ise dünya tarihinin en pahalı bonservis ödenen oyuncularından birisinin transferinin hiç de imkansız olmadığını ortaya koydu. Oynamak için Pjanic’in yaptığı gibi feda derse, Brezilya parçalıyı giyebilir.

BARCELONA 20 MİLYON EURO'DAN KURTULMAK İSTİYOR

Marca gazetesinin haberine göre; Roland Koeman'ın Coutinho ile büyük bir ikilemi var. Brezilyalı sakatlığından kurtuldu. Takımı için önemli bir takviye olabilir. Ancak kesinlikle Hollandalı koçun ona güvenebilmesi kolay olmayacak.Çünkü Coutinho, 10 maç daha oynarsa tarihi bir ekonomik kriz yaşayan Barça, Liverpool'a 20 milyon euro daha ödemek zorunda kalacak. İspanyol ekibi, Coutinho'nun transferi için İngilizlere şimdiden 135 milyon Euro civarında ödeme yaptı. Ancak bu sözleşmede başka bir bonus, Barcelona formasıyla 100 maça ulaştığında 20 milyon euro daha ödenmesi şartı vardı. Bayern ile olan kiralamadan sonra, Coutinho'nun bu rakama ulaşması için 10 maçı kaldı.

26 MİLYON EURO MAAŞI VAR

Coutinho Barça'ya 13,5 milyon euro net, yani 26 milyon euro brüt maaşa imza attı. Bu da son zamanlarda kulübü yıpratan maaşlardan biri olarak öne çıktı.

Kaynak: Fotospor