Galatasaray, Kayserispor karşısına Falcao, Arda, Babel, Muslera, Okan, Luyindama, Emre Taşdemir, Omar, Etobo ve Belhanda’dan yoksun çıkacak. Terim’in elinde şu anda 14 oyuncu var. 21 kişilik maç kadrosunu tamamlamak için kadroyu genç oyuncularla dolduracak.

Emin, Ali Yavuz, Kerem ve Sekidika maç kadrosunda yer alacak. Tecrübeli teknik adamın U-19’dan genç kaleci Emircan, forvet Erencan ile stoper Işık Kaan’ı maç kadrosuna alması bekleniyor.

Fatih Öztürk'ün yedeği 18'lik Emircan

Muslera sakat. Okan Kocuk’un COVID-19 testi pozitif çıktı. Galatasaray, Kayserispor karşısında Fatih Öztürk’le çıkacak. Yedeği ise büyük ihtimalle 2002 doğumlu Emircan Seçgin olacak. 20-24 Ağustos 2017’de İngiltere'de Uluslararası Üçlü Turnuva mücadelelerinde U16 Milli Takımı'nın kalesini korudu. Bu turnuvada 2 maça çıktı. Kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Sakarya doğumlu Emircan daha sonra Galatasaray’a geçti.

Fatih Terim’in çok istediği Emircan için Sakaryaspor, Galatasaray’dan 2 futbolcuyu bedelsiz aldı. Profesyonel 10 karşılaşmaya çıkması halinde 150 bin TL ve sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacak.

(A Spor)