Çukur 77. Bölüm'de neler oldu? Çukur severler 77. bölümü Show Tv resmi sitesinden izleyebilirler. Haberimizin devamında Çukur'u izlemeniz için link bırakacağız :)

Çukur 77. bölüm izlemek için TIKLAYIN

Akın ailesi tarafından kenara atılmanın intikamını almak için harekete geçiyor. Nehir'in Çukur'a gelişinin ardından hayal mi? Gerçek mi? ikilemi artık bitiyor. Aliço'nun İdris'i sorması sonrasında yaşananlar izleyenlere hüzünlü dakikalar yaşatacak. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 77. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Aliço kendine gelip İdris’i sorunca bütün aile bir kez daha İdris’in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalacak. Ziya’dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu’nun, babasının katiline bir adım daha yaklaşmak için neler yapacağı merakla beklenecek.

Çukurlular mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçecek ve karşılarında sürpriz bir isim bulacaklar.Geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın, Timsah’ı harekete geçirmek isterken, annesiyle yaşadığı hesaplaşma merak uyandırdı. Yücel’in yaşadığını öğrenen Akın hastaneye gittiğinde Yücel’in kaçtığını anladı. Cumali’yle ilgili duyduklarından sonra harekete geçen Damla, Cumali’nin romantik doğum günü sürpriziyle şoke oldu. Cezaevi müdürüne tuzak kuran Ziya, Vartolu’yu karşısında buldu. Vartolu’dan kaçmayı başaran Ziya, İdris Koçovalı’yı kendisinin öldürmediğini söyleyerek Vartolu’yu şaşırttı. Final sahnesinde Azer ve Yamaç’ın teke tek hesaplaşması ise nefesleri kesti. İkilinin kavgası ekran başındakileri soluksuz bıraktı.