İspanyol internet sitesi Lavozdegalicia, Türiye'nin lider spor sitesi olarak bahsettiği Sporx'teki haberi kaynak alarak, sorularını Culio'ya yöneltti.

Arjantinli oyuncu, Deportivo ile her konuda anlaştığını, İspanya'da forma giymek istediğini ancak Galatasaray'dan parasını almadan bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 0 olduğunun altını çizdi. Orduspor ve Mersin İdmanyurdu'nda da kiralık olarak forma giyen Culio'nun futbol kariyerinden bahseden İspanyol sitesi, bu transferin gerçekleşmesi halinde Deportivo için büyük bir imza olacağını iddia etti.

Federasyonun aldığı 6+0+4 yabancı oyuncu kuralı nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray, kadrosundaki 11 yabancı oyuncu sayısını hala 10'a düşürebilmiş değil. Sarı-kırmızılı takımın yurt dışı kampına götürülmeyen Culio, çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor.

Lavozdegalicia'ya, Sporx'teki Culio haberini yapan Serap Çiftçi'nin Arjantinli oyuncu ile ilgili görüşlerine ise "Lider özelliği bulunan, çok teknik bir oyuncu. Teknik bir oyuncu olmasını karşın, sert mücadelelerin olduğu Süper Lig'de iyi bir performans ortaya koydu. Ordu ve Mersin İdmanyurdu'da da iyi işler yaptı. Culio, Süper Lig'den bu sezon Bahis gelen diğer teklifleri ise kabul etmedi" ifadeleriyle yer verdi.