Galatasaray'dan ayrılan Juan Emmanuel Culio, yeni takımı Deportivo'ya imza attı. İspanyol ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli oyuncu, imza töreni sonrasında açıklamalarda bulundu.

Deportivo'yu La Liga'ya çıkarmak için savaşacağını belirten orta saha oyuncusu, "Bu forma için her şeyimi vereceğim ve Deportivo'nun La Liga'ya yükselmesi için gerekirse sahada öleceğim. Bu takım 2. ligde olamaz, tarihi bunu haketmiyor. Arkadaşlarım ile birlikte Depor'u hak ettiği yere geri döndürmek için elimizden geleni yapacağızç Benim için İspanya'da Deportivo gibi bir takımda oynamak çok önemli." ifadelerini kullandı.

Tercih yaparken Felipe Melo'ya danıştığını ifade eden Arjantinli, "Deportivo'yu seçtim çünkü benim için yeni bir rekabet ve de futbol oynamak için harika betstr.org bir takım. Şehri ve insanlarını oldukça sıcak buldum. Geçen sene küme düşülmesi oldukça yazık olmuş, sezon sonunda tekrar geri dönerek parti yapacağız. Felipe Melo ile gelmeden önce konuştum ve bana La Coruna'da yaşamanın oldukça güzel olacağını söyledi. Burada Javito'yu biliyorum, muhteşem bir insan." diye konuştu.