AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 27 Kasım Pazar günü Galatasaray’ın Nef Ali Sami Yen Stadyumunda “Büyük İstanbul Buluşması” düzenleyecek.

2023 SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri veya başkanlık seçimleri her beş yılda bir yapılır. Önceki seçimler 24 Haziran 2018'de yapıldı. 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi, herhangi bir değişiklik olmazsa 18 Haziran 2023'te yapılacak.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KİMDİR?

AK Parti'nin İstanbul İl Başkanlığını Osman Nuri Kabaktepe üstlenmektedir. 1 Aralık 1970'te Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdi. Akabinde Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde SP'den Fatsa belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı da yapan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. 2016 yılında da Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babasıdır.

(İstanbul Haber)