Futbol şubesini bıraktığını gazeteden öğrendikleri Tanman’ın bu kez de köşe yazarlığına başlaması yöneticileri çıldırttı, Tanman’a istifa çağrısı yapıldı

Cüneyt Tanman’ın futbolun başına geçmesi herkesin yüzünü güldürürken bahar havası çabuk bitti.  Önce futbol şubesinden istifa eden ve gazeteden herkese haber veren Tanman şimdi de köşe yazarlığına başlarken takımı eleştirmesi yönetici arkadaşlarını da kızdırdı. 

7 Temmuz’da Sabri’nin takımda kalması ile ilgili “Pereira Sabri’den iyi oyuncu değil” yanıtını veren Tanman ardından dün yayımlanan yazısında ise  “Sabri ideal sağ bek değil” sözleri ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

Tanman'ın futbol şubesindeki görevinden ayrılmasını yönetim kurulu üyeleri gazetelerden öğrenirken, bu kez Tanman’ın yazarlığı da herkesten habersiz bir sabah yöneticilerin karşısındaydı. 

İşte bu ortamda dün G.Saray yönetimi toplandı. Tanman’ın bu davranışları yönetim kurulunun tamamı tarafından hoş karşılanmazken dün yapılan toplantıda tüm üyeler Tanman’ın istifa etmesi gerektiği konusunda birlik oldu ve bu Tanman’a da iletildi. Bu istek sonrasında Cüneyt Tanman’ın süre istediği ve bir gün içinde kararını vereceğini iletti.