Cüneyt Tanman, genç futbolcunun eski kulübü Sporting Lizbon ile İspanya'nın Real Sociedad takımlarıyla görüşme halinde olduklarını belirterek, "Sporting ile Sociedad, Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Transfer gerçekleşebilir ama Sporting Lizbon'un önceki sözleşmeden dolayı önceliği var" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'nin yaptığı önemli transferlerin hatırlatılması üzerine Tanman, "Bizi ilgilendiren bir durum değil. Geçen sezonlarda çok transfer, karşılaştığımız bir konu. Çok oyuncu alıp vermek istikrarsızlığı da beraberinde getiriyor" şeklinde konuştu. 

Tanman, "Podolski'den daha iyi bir transfer gelecek mi?" şeklindeki bir soru üzerine "Sneijder ve Podolski'den daha iyisi var mı? Onların üstü Ronaldo ve Messi" dedi. İsviçreli Blerim Dzemaili'nin takımdan ayrılabileceğini belirten sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, kalması durumunda farklı bir Dzemaili izleyebileceklerini sözlerine ekledi.

Birhan da gitti

Genç oyuncu Birhan Vatansever ise İzmir takımlarından Bergama Belediyespor'a kiralık olarak gönderildi. Birhan, 1 sezonluğuna 3. Lig ekibinde kiralık olarak oynayacak.