Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, FourFourtwo dergisinin aralık sayısında sevgilisi Patricia ile evlilik hazırlıklarını anlattı.

Galatasaray’ın yıldız kalecisi apayrı bir heyecan yaşıyor. Sevgilisi Patricia ile evlilik hazırlıkları yapan Nando’nun damatlığını Taffarel seçiyor, düğününü Fatih Terim organize ediyor!

Evlilik konusu erkeklerin mümkün olduğunca uzak kalmak istediği bir konudur. Sen nasıl cesaret ettin?
Sadece erkekler için değil, kadınlar için de zor. Biz de bu kararı birlikte verdik. Patricia ile iki yıldan beri birlikte yaşıyoruz ve bu halimiz bizi mutlu ediyor. Birlikteyken çok güzel vakit geçiriyoruz, ayrı kaldığımızda birbirimizi çok özlüyoruz. Hepsini düşününce doğru olan evlenmekti. Dinimiz açısından da bu çok önemli. Evlenerek eşimi Tanrı’ya takdim etmiş olacağım.

Patricia ile nasıl tanışmıştınız?
2010 yılında arkadaşlarımızın aracılığıyla tanıştık, telefon numaralarımızı aldık ama dört
yıl boyunca birbirimizi hiç aramadık. Nasıl oldu bilmiyorum, numaraları silmemişiz ve mesajlaşmaya başladık. Sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

Onu kazanmak için neler yapman gerekti?
Romantik biri olduğumu söyleyemem ama onun için çok uğraştım. Benimle birlikte olmadan önce Uruguay’da yaşıyordu, ben Türkiye’deydim. Onu bir şekilde buraya getirmem gerekiyordu. Tabii sadece onu değil, ailesini de. Çok uğraştım ve sonunda babasından izin almayı başardım.

İstanbul’u sevdirmek için ona ilk olarak nereleri gösterdin?
İstanbul muhteşem bir şehir ama benimle yaşaması için İstanbul’u sevmesi gerekmiyordu. İşim gereği Çin’de de olsam, Jamaika’da da olsam geleceğine emindim. Patricia beni seçti.



Düğün organizasyonunu söz verdiği gibi eski teknik direktörün
Fatih Terim mi yapıyor? Organizasyonla ilgili hangi işleri o üstlendi?
Fatih hocamın halledemeyeceği hiçbir şey yok! O yüzden ne yapacaksa mükemmel olacağına eminim. Düğünüm Uruguay’da olacak, mesafeden ve işlerinden dolayı takım arkadaşlarım katılamayabilir ama herkes davetlim. Döndüğümde de İstanbul’da onlarla kutlayacağız.

Düğün ne zaman?
30 Aralık’ta düğün, kilise düğünümüz de 2 Ocak’ta olacak.

Kadın hayranların artık Patricia’yı kabullendiler mi? Arayı düzeltebildiniz mi?
Bir insan sizi seviyorsa ne yapıyorsanız, kiminle beraberseniz her şeyinizle kabul eder. Ne yazık ki hayatıma Patricia’nın girdiğini öğrenen bazı kadınlar bu şekilde tepki vermediler, hatta işi ona hakaret etmeye kadar vardırdılar. Bu şekilde davrananların beni sevdiklerini düşünmüyorum.

Düğünde giyeceğin kıyafeti önce Taffarel’le seçmişsin. Sana evlilik hazırlıklarında da yardımcı oluyor mu?
Düğünde giyeceklerimi Taffarel seçti. Sakın nasıl bir şey olduğunu sorma çünkü Patricia’nın bunu bilmemesi gerekiyor. Dini inançlarımıza göre ben de onun kıyafetini görmemeliyim.

Patricia sana uğur getirdi ve Hagi’nin maç sayısı rekorunu kırmayı başardın. Bu konuda neler düşünüyorsun?
Hagi sadece Galatasaray tarihi için değil, dünya futbol tarihi için de çok önemli bir isim. İsmimin bu konuda onunla birlikte anılması benim için gurur verici. Onun rekorunu kırarak adımı Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırmış oldum. Umarım evlilik de bana uğur getirir.