Ön libero ve sağ bek sorununu çözen Galatasaray’da tüm gözler forvet transferine çevrilmiş durumda. Bu bölgeye hem lig hem de Avrupa’da takıma katkı yapacak kaliteli bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar’da yeniden Leandro Damiao sesleri yükselmeye başladı. QPR formasını giyen Charlie Austin’in yüksek maliyeti nedeniyle geri adım atan yönetim, daha önce uzun görüşmeler yapmasına rağmen anlaşamadığı Luandro Damiao’nun menajeriyle bir kez daha masaya oturdu.

DENİZLİ “BİTİRİN” DEDİ

Mustafa Denizli’nin listesinin ilk sırasında yer alan Brezilyalı futbolcuyla bu kez yıllık 3 milyon euro’ya el sıkışıldığı öğrenildi. Fakat ödeme planı konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Damiao yıllık ücretini peşin olarak isterken, Galatasaray yönetimi ilk taksidi mart ayında olmak üzere ödemeyi ikiye bölmek istiyor. Ayrıca Sambacı’nın Santos’la olan dava süreci de Sarı-Kırmızılılar’ı tedirgin ediyor. Fakat kulislerde konuşulanlara göre Mustafa Denizli transferin bitirilmesi talimatını verdi.

Leandro Damiao kimdir?
21 yaşında Internacional'de profesyonel olan ve o dönem performansıyla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Leandro Damiao, kulübünün Avrupa'dan gelen teklifleri reddetmesi nedeniyle istediği çıkışı yapamadı. Daha sonra Santos'a transfer olan ancak burada bekleneni veremeyen 1989 doğumlu santrfor, geçen sezon Cruzeiro'da 23 lig maçında 4 gol kaydetti.