Barcelona ile sorun yaşayan ve bonservisi elinde olan Alves’e resmi teklif yapan 4 takımdan (Juve, Man Utd ve PSG ile birlikte) biri Galatasaray. Devler Ligi finali sonrası Brezilyalı yıldızın gideceği milli takım kampında Taffarel de devreye girecek. Transfer zor ama Cimbom ısrarcı.
 
Ga­la­ta­sa­ra­y’­da 6 Ha­zi­ra­n’­da Bar­ce­lo­na ile Ju­ven­tus ara­sın­da Ber­li­n’­de oy­na­na­cak Şam­pi­yon­lar Li­gi fi­na­li son­ra­sı önem­li ge­liş­me­ler ola­bi­lir.
 
Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, Bar­ce­lo­na ve Bre­zil­-ya­’nın sağ be­ki Da­ni Al­ves ile gö­rü­şü­yor. Geç­ti­ği­miz gün­ler­de “Ken­di­mi Bar­ce­lo­na­’nın dı­şın­da gö­rü­yo­rum” di­ye­rek ay­rı­la­ca­ğı me­sa­jı­nı ve­ren Al­ves için res­mi trans­fer tek­li­fin­de bu­lu­nan 4 ta­kım­dan bi­ri de Ga­la­ta­sa­ray. Di­ğer­le­ri ise Ju­ven­tus, Manc­hes­ter Uni­ted ve PSG.
 
FARK 1.5 MİLYON EURO
 
Bar­ce­lo­na, 32 ya­şın­da­ki Al­ve­s’­e yıl­lık üc­re­ti olan 5 mil­yon eu­ro­nun al­tın­da bir ra­kam ver­mek is­te­di­ği için oyun­cu red­det­ti. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar ise bo­nus­lar ha­riç yıl­lık 4 mil­yon eu­ro ga­ran­ti üc­ret­le 3 yıl­lık söz­leş­me öner­di. Al­ves yıl­lık 5,5 mil­yon eu­ro ga­ran­ti üc­ret ve 3 yıl­lık kon­trat ta­lep edi­yor. İş­te bu­ra­da dev­re­ye Ga­la­ta­sa­ray ve Bre­zil­ya­’nın ka­le­ci an­tre­nö­rü Taf­fa­rel gir­di. Tec­rü­be­li isim, Ga­la­ta­sa­ray ko­nu­sun­da Al­ves ile Dev­ler Li­gi fi­na­li son­ra­sı özel bir gö­rüş­me ya­pa­cak, dün­ya yıl­dı­zı­nı ik­na et­mek için me­sa­i har­ca­ya­cak.