Geçen sezonu iki farklı ülkede Granada ve Evian gibi ekiplerde geçiren ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun son durumunu görmek için kampa dahil ettiği Dany, Avusturya’daki mutsuz haliyle dikkat çekmiş ve bu durum yeni bir ayrılık olabileceği ihtimalini güçlendirmişti.

Cim-Bom’un 3 yıl önce Gaziantep’ten büyük umutlarla transfer ettiği Kamerunlu oyuncu, Milliyet’e konuştu.

Dany ilk olarak mutsuz olduğu yorumlarına açıklık getirerek, “Benim yapım bu. Mutsuz değilim. Sadece kafamda sorular ve belirsizlikler var” dedi. Tecrübeli oyuncu takımdan gönderilmek gibi bir endişe taşımadığını söyleyerek, “Böyle bir kaygım yok. Her türlü karara karşı kendimi hazırladım. Ailem de bu konuda benim yanımda. Onlar ben mutlu olursam ve severek işimi yaparsam mutlu olurlar. Bu nedenle Galatasaray’da veya başka bir takımda ben isteyerek oynuyorsam ailem de mutlu hissedecektir kendini” ifadelerini kullandı.

‘Carole yetenekli’

Dany, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendisine karşı çok pozitif yaklaştığını da anlatarak, “Kamp başlamadan benimle konuşarak devam etmek istediğini söyledi. Ancak daha sonra kararı değişti mi bilmiyorum. Bir yıl daha kontratım var. Artık genç bir futbolcu da sayılmam. 29 yaşındayım ve önümü görmek istiyorum. Kulübün bana bakış açısı burada belirleyici olacak. Zaten çok isteniyor olsam gelip konuşmaları lazımdı. Ancak kimse benimle bu konu hakkında konuşmadı” dedi.

Dany  Türkiye’den teklifler aldığını ancak başka bir takıma gitmesinin mümkün olmadığını da dile getirerek, “Galatasaray’da devam etmeyeceksem Türkiye’de kalmayı düşünmüyorum” dedi.

Kamerunlu stoper yeni transfer Lionel Carole ile ilgili olarak ise “Fransa’da çok iyi bildiğim bir oyuncu değildi. Ama gördüğüm kadarıyla çok yetenekli ve faydalı olacak” yorumunda bulundu