İki yıl önce G.Antep’e 3.3 milyon Euro ödenerek 4 senelik sözleşme imzalatılan Dany, devre arasında Beşiktaş’a kiralanmıştı. Ancak yaptığı hataların ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu transferden pişmanlık duyduklarını itiraf etmişti.

Dany’ye kulüp arayan Cimbom bir taşla iki kuş vurmak amacıyla Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre ve Olcan Adın için para artı Kamerunlu oyuncuyu teklif etti. St.Etienne, Mevlüt için 2 milyon Euro+Dany önerisine “Dany olmaz, Chedjou’yu isteriz” cevabını verdi. Cimbom, “Chedjou’yu Lille’den 6.3 milyon Euro’ya aldık. Bir de üstüne para mı ödeyeceğiz!” diyerek bu isteği geri çevirdi.

MENAJERLERİ ORTAK

Gökhan Töre için Rubin Kazan’la masaya oturan G.Saray, Dany’i bu kez de Ruslar’a takas önerdi. Ancak gelen yanıt yine “İstemeyiz” oldu.

Son olarak Olcan Adın’ın transferi için Trabzon’un kapısını çalan Sarı- Kırmızılılar, Dany artı 2 milyon Euro teklifinde bulundu. İki oyuncunun menajerinin de Fazıl Özdemir olması yönetimi umutlandırdı. Fakat Bordo-Mavili kulüpten de “Dany’yi istemiyoruz. Olcan’ı ancak 6 milyon Euro’ya satarız” cevabı geldi.

Habertürk