Son olarak Inter'i çalıştıran Hollandalı çalıştırıcı, Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Frank de Boer, Wesley Sneijder'in saygı duyulması gereken bir oyuncu olduğunu söylerken, Hollanda için önemli bir elçi olduğunu belirtti.

''Kendisinde muazzam yetenek gördüm''

Frank de Boer, futbolculuk kariyerinde Sneijder'deki ışığı gördüğünü dile getirdi ve ''Sneijder ile milli takımda İskoçya'ya karşı birlikte oynamıştık. O maçta çok öne çıktı. Futbolu bıraktığım için onunda fazla oynama şansı bulamadım ama kendisindeki muazzam yeteneği görmüştüm'' dedi.

Hollandalı teknik adam milli takımda Wesley'i daha iyi tanımaya başladığını söylerken ''Daha sonra milli takımda görev almam ile Sneijder ile çok yakınlaştık. Onu daha çok takdir etmeye başladım. Ne zaman ihtiyacınız olsa sahne alıyor ve önemli işler yapıyor'' şeklinde konuştu.

De Boer, geçtiğimiz günlerde Hollanda formasıyla 131. maçına çıkarak ülke tarihinin A milli formayla en çok maça çıkan oyuncusu unvanını alan Sneijder için ''Wesley Hollanda için mükemmel bir elçi. Kırdığı rekoru da takdir ediyorum. Kariyerine bakın, büyük kulüplerde oynadı, birçok başarı elde etti. Dünya Kupası finali gördü. Böyle bir oyuncuya saygı duymaktan başka bir şey yapamazsınız'' ifadelerini kullandı.