İtalya'da Inter forması giyen savunmacı Andrea Ranocchia'nın adı Galatasaray ile anıldı.

Rai Sport 1'de yayınlanan 'Zona 11 PM' adlı programa konuk olan gazeteci Paolo Paganini, Galatasaray'ın Inter'de yeterli düzeyde forma şansı bulamayan stoperle yakından ilgilendiğini söyledi.

Paganini, ayrıca 27 yaşındaki oyuncunun Galatasaray dışında Serie A'dan Sampdoria'nın da listesinde olduğunu belirtti.

2011 yılında Genoa'dan Inter'e 18.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan İtalyan defansın adı geçtiğimiz sezon da sarı kırmızılı takımla anılmıştı. O dönem bonservis bedeli engeline takılan G.Saray'ın devre arasında kiralama formülünü kullanabileceği iddia edildi.

Ranocchia, Mancini yönetiminde Inter'de ilk yarı sadece 10 lig maçında sadece 208 dakika sahada kaldı.

BONSERVİSSİZ VIDIC...

Inter'in sözleşmesini feshettiği ve yollarını ayırdığı Nemanja Vidic yeni takımını arıyor. Bir İngiliz bahis sitesi de Vidic'in gidebileceği takımları sıraladı...

Siteye göre Vidic, Amerika, Avrupa ve Çin'de futbol hayatına devam edebilir. Tecrübeli oyuncunun İngiltere'den Manchester United ile de görüştüğü belirtilirken MLS'e gitmesi favori olarak gösterildi.

MLS ve MANU'nun ardından en yüksek olasılık 1/13 ile Liverpool oldu. Onu Shanghai Shenhua takip ederken sürpriz; Türkiye'den Galatasaray'ın 1/23'lük oranla bu takımları takip etmesi olarak dikkat çekti.

Vidic'in sözleşme imzalama ihtimali olan diğer takımlar ise Kızılyıldız (1/26) ve Spartak Moskova (1/29) olarak sıralandı.