2. Başkan Cengiz Özyalçın'ın açıkladığı Mehmet Topal için kulübümüz önemli mesafe kaydetti. Bonservisi elinde olan ve henüz kulübüyle anlaşamayan başarılı ön liberoyu ikna etmek için menajeriyle temasta. Cimbom, yıllık 2 milyon 750 bin Euro’yu gözden çıkardı.

Topal'ın önceliği Fenerbahçe

Aile düzeninin bozulmasını istemeyen sarı lacivertli futbolcunun bu nedenle Avrupa’ya gitmeye sıcak bakmadığı biliniyor. Mehmet Topal için Fenerbahçe yönetiminin 2 milyon 600 bin Euro’luk bir teklif sunduğu, sarı-kırmızılıların ise 2 milyon 750 bin Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. Hatta Galatasaray’ın, Fenerbahçe’ye yılın golünü atmak için bonservisi elinde olan Mehmet Topal’a yıllık 3 milyon Euro ve 2+1 yıllık bir sözleşme önermeyi de göze alacağı öğrenildi. Pazarlıkların birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Neustadter ikna edildi 

Bonservisi elinde olan Roman Neustadter ile 1.8 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray'ın tecrübeli oyuncuya transfer edilmesi durumunda 1.8 milyon Euro da imza parası vereceği öğrenildi.

Schalke'de 2 milyon Euro alan ve vergiler düşüldüğünde net 1.1 milyon Euro kazanan 28 yaşındaki Rus futbolcu ile Galatasaray, 1.8 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladığı ortaya çıktı. Bonservisi elinde olan Alman asıllı 1.90'lık oyuncu Roman Neustadter'e ayrıca 1.8 milyon Euro imza parası da ödeneceği öğrenildi.

Zenit'in de peşinde olduğu Roman Neustadter, Rusya Milli Takımı'nda oynayabilmesi için Rus vatandaşlığına geçirilmişti.

Felipe Melo dönmek istiyor 

İnter’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Felipe Melo, yönetime mesaj gönderdi. Adı son dönemde Çin kulüpleriyle anılan Brezilyalı yıldızın Özbek yönetimine, “Geri dönmek istiyorum” diyerek haber yolladığı öğrenildi.

Galatasaray’da geçirdiği 4 sezonda büyük başarılar elde ederek taraftarın sevgilisi olan Felipe Melo, yeniden Sarı-Kırmızılı takıma dönmek istiyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminin son gününde İnter’e satılan ve kötü geçen sezonda bir türlü yeri doldurulamayan Brezilyalı yıldızın, Özbek yönetimine haber yolladığı ortaya çıktı. Bu sezon İtalyan ekibinde kadro istikrarı sağlayamayan ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ‘Pitbull’un, “Kulübü, takım arkadaşlarımı ve taraftarları çok özledim. Geri dönmek istiyorum” diyerek Sarı-Kırmızılı idarecilere mesaj yolladığı öğrenildi.

Çin'e sıcak bakmıyor

Son günlerde İtalya basınında çıkan haberlere göre Çin takımlarının ciddi şekilde ilgilendiği yıldız oyuncunun, uzakdoğuya gitmek istemediği ve İstanbul’a dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Cimbom’a dönerek yeniden aynı başarıları yaşamak isteyen 33 yaşındaki ön liberonun, futbolu da G.Saray’da bırakmayı düşündüğü bildirildi.