Prandelli döneminde bir maçta topla buluşma ortalaması 21.7 kez, oynama süresi de 56.1 saniyeydi. Hamzaoğlu ile bu ortalamalar sırasıyla 43.5 kez ve 111.5 saniye oldu. Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile ligde bambaşka bir kimliğe büründü. Cimbom, Prandelli döneminde en farklı galibiyetini Bursaspor karşısında 2-0 ile almıştı.

Galip geldiği diğer maçlarda 2-1 ile zafere uzanmıştı. Hamzaoğlu ile Konyaspor deplasmanında 5-0 gibi çarpıcı bir galibiyet aldı. Sarı-Kırmızılı takımdaki bu değişimin kilit ismi olarak Burak Yılmaz ön plana çıkıyor.

Yıldız futbolcunun, Cesare Prandelli dönemindeki istatistikleri ile Hamza Hamzaoğlu’nun gelişinden sonraki rakamları arasında büyük farklar var.

DİKKAT ÇEKEN FARK

Burak Yılmaz, Prandel- li’nin kulübede olduğu 10 lig karşılaşmasında, bir maçta topla ortalama olarak 21.7 kez buluştu.

Topla ortalama 56.1 saniye oynadı. Hamza Hamzaoğlu’nun kulübede olduğu 2 maçta ise bu rakamların sırasıyla 43.5 ve 111.5 saniye olması dikkat çekti. Burak, Prandelli’nin teknik direktör olduğu 10 lig maçında 4 gol atarken, Hamzaoğlu’nun kulübede bulunduğu 2 maçta bu rakamı yakaladı.

SELÇUK DA BAMBAŞKA

Selçuk İnan’da da durum aynı. Tecrübeli oyuncu, ligde Prandelli döneminde bir maçta topla ortalama olarak 58.8 defa buluştu. Ortalama olarak 161.6 saniye oynadı. Selçuk, Hamza Hamzaoğ- lu’nun 2 maçta ise topla ortalama 69 kez buluştu, 177 saniye oynadı.

Kaynak: Bugün