Danimarka ekibinin yüksek bedelle göndererek kasasına para koymak istediği Delaney için 4 milyon euro seviyesinde bir bonservis bedeli konuşulurken, sarı-kırmızılılar ise bu rakamı ödemeye yanaşmamıştı.

Danimarka basınında şu ana kadar Delaney için bazı teklifler geldiği ancak, doğru kulübün kapıyı çalmadığı yazıldı. 7 senedir Kopenhag'da oynayan Delaney de  burada kalmak istediğini ve transfer için acelesi olmadığını söyledi.

"AYRILMAK İSTEMİYORUM"

Danimarkalı futbolcu açıklamasında, "Daha önce hiç takım değiştirmedim, benim için yeni bir durum. Transfer işleri nasıl yürüyor bilmiyorum. Doğru kararı vermek önemli. Çevremdeki herkes de biliyor ki sadece gitmek için ayrılmamalıyım. Burada olmaktan korkmuyorum çünkü bizim eskiye göre daha iyi bir takımımız var. Oynayacağımız heyecanlı birçok maç için de sabırsızlanıyoruz. Yani ben hala burada oynamaya devam etmek isterim" dedi.

"TEKNİK DİREKTÖR KARARI ÖNEMLİ"

Teknik direktörün kendisini istemesinin önemli olduğunu kaydeden Delaney, "Yüksek seviyede olan bir kulüp bulmalıyım. Beni isteyen takımda bir sinerji olmalı. Planlı çalışan bir kulüp olmalı ve teknik direktörü de benim için ısrar etmeli" açıklamasını yaptı.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Delaney için olumlu rapor verdiği ancak bonservis bedelinin çok yüksek olduğu belirtiliyor.