GSGAZETE - Transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz, forvete genç bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir görüşme halinde olunan Moussa Dembele'nin transferi her an açıklanabilir.

Sky Sports'un haberine göre, Galatasaray, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Moussa Dembele ile anlaşmaya çok yaklaştı. Fulham'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan genç futbolcuyla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanırken oyuncunun imza parası istemesi görüşmeleri tıkamıştı.  Ancak pürüzlerin giderildiği ve Galatasaray'ın Dembele ile sözleşme imzalama aşamasına gelindiği ifade edildi.

"Yeni hoca belli olmadan gelmem"

Geçtiğimiz sezon Fulham'da gösterdiği performansla dikkat çeken 19 yaşındaki forvetin kendisine teklif yapan idarecilere, "Takımın teknik direktörü kim?" diye sorduğu bildirildi.

Yeni bir teknik adamın göreve getirileceğini öğrenince ise, "Hocanız belli olmadan gelmem. Kendisi ile konuşmam ve benimle ilgili planlarını öğrenmem lazım. Ya gelecek olan teknik direktör beni istemezse..." diyerek görüşmelere nokta koyduğu öğrenildi. Dembele'nin menajeriyle yapılan görüşmelerde maddi konularda önemli bir yol kat eden Sarı-Kırmızılılar'ın, genç oyuncudan gelen bu yanıtın ardından beklemeye geçtiği bildirildi. 

Özbek yönetiminin gelecek vadeden Fransız oyuncuya, yeni teknik direktör belirlenir belirlenmez uzun süreli bir teklifte bulunarak, gelmesi için ikna etmeye çalışacakları bildirildi.