Basına servis edilen fotoğrafta Genel Kurul Üyesi Bahattin Demirbilek’in de yer alması dikkat çekti. Demirbilek’in özellikle FFP’nin ortadan kalktığı dönemde kulübün transferleri için gerekli olan nakit kaynağı sağlayacağı iddia edildi.

İŞTE TERİM, ELMAS VE DEMİRBİLEK'İN KONUŞTUĞU TRANSFERLER

Demirbilek, Terim ve Elmas’la yaptığı toplantıya ilginç önerilerle geldi. Krasnodar’ın İskandinav ülkelerinde yaptığı başarılı transferlerde aracı olan Anders Carlsson’un Galatasaray’a da yardımcı olması konusunda söz verdi. Aynı görüşmede Zenit’in 40 milyon euro ödediği ancak hayal kırıklığı yaşadığı Malcom’dan kurtulmak istediğini söyledi. Gelmesi konusunda aracılık edebileceğini anlattı. Bunun dışında Rus Ligi’ndeki kendi favorisinin Rubin’den Kvartskhelia olduğunu belirtti. Eğer scout ekibinin ve Terim’in onay vermesi durumunda Galatasaray’a getirmek için her türlü sorumluluğu üstlenmek istediğinden bahsetti. Terim ise 50 yaşındaki iş adamıyla yaptığı görüşmede uzun süredir izlediği bir isim olan Jesper Lindström ismini gündeme getirdi. Brondby’nin 10 numarasını kadrosunda görürse çok mutlu olacağını ama rakamın çok uçuk yerlere gittiğini ifade etti. Danimarkalı oyuncudan Haaland patlaması beklediğini anlattı.

İSTEDİKLERİNİZİ BİZ ALACAĞIZ

Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas ile görevine kaldığı yerden devam eden teknik direktör Fatih Terim, transfer için ilk toplantıyı gerçekleştirdi. Deneyimli çalıştırıcı, Mustafa Cengiz yönetimini işaret edip,“İstediğim oyuncular bir türlü alınmadı” derken, Elmas ise, “Hocam merak etme. Elimizden geleni yapacağız” diyerek transfer sözü verdi.

(Fotomaç)