"Sezon başından beri kendi evinde oynadığı maçlarla ilgili olarak söylediklerimi tekrar edeceğim. Bunu Fernando’suz ve Ndiaye’siz yapıyorlar, tabi ki bu bir fark. Belhanda ve Selçuk topla çok iyiler ama ikinci yarıda düşmelerinin sebebi de buydu. Türk Telekom Arena, turistik gezi yapılacak eğlenceli bir yer oldu."

"Hamza Hamzaoğlu, ne dedi ben anlamadım. Herhalde şoka girdi. Fatih Terim, Galatasaray’a imza attığından bu yana keyifli. Galatasaraylılar, O’na sahip çıkıyor. Hocanın teknik direktörlükte başarısı zaten tartışılmaz ama onun dışında da başarılı bir iletişim kuruyor. Fatih Terim'in hâli ve tavrı zekice. Belhanda'yı eleştiriyor, topa vurduğu için Antalyasporlu oyuncudan özür diliyor. Şu ana kadar iletişimi başarılı. Tebrik etmek lazım."

"Gomis, canavar gibi hakikaten. Ancak sevimli bir canavar. Gomis, topu  patlatacak neredeyse. Adamın bir ırk, bir fizik avantajı var. Bildiğim kadarıyla sezon başında Fenerbahçe de Gomis’le ilgilenmiş, rahatsızlığı var diye istememişler. Van Persie’den sonra bir kez daha aynı sorunla karşılaşmak istemediler herhalde…"

"Belhanda iyi oynuyor ama şöyle bir durum var; Belhanda, Donk, Selçuk’la Kasımpaşa deplasmanına çıkarsanız büyük sorun yaşarsınız. Bu dediğimi bir kenara not edelim. Galatasaray, eğer bu sezon şampiyon olursa; Fatih Terim, Rodrigues için Tudor’a teşekkür etmeli. Sneijder gibi oyuncuların ardından gelecek 10 numaraların hayatları zor değil, imkansızdır. Belhanda’nın kendi kariyeri adına bakmalıyız. Oynadığı oyun, bence kötü değil."