NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol, Galatasaray Yönetimi içerisinde Mustafa Denizli'ye yönelik "sızmalar" olduğunu iddia etti.

Yönetimden bazı kişilerin Mustafa Denizli'nin gitmesini istediğini ve bu yönde medyaya haberler sızdırdığını ima eden Mehmet Demirkol, "Bu yönetimden çıkar, yönetimin içerisinden birilerinden çıkar. Bu bir bilgi. Yönetimden çıkar bu bilgi. Neden çıkar? Mustafa hocaya ulaşabilirsin ve sorabilirsin; "Hocam var mı böyle kararın" diye, hoca da açıklar. Burada mutlaka yönetim içerisinden; "Mustafa hoca olmadı, yerine başkasını bakan birileri var, bakıyorlar da" dedi.

Demirkol, daha önce de Denizli'nin Galatasaray'a geldiği için pişman olduğunu iddia etmişti. 

Denizli'ye güven tam

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, Mustafa Denizli’nin görevi bırakacağı iddialarına ilişkin, “Mustafa Hoca bizi ve Galatasaray’ı bırakmaz, yola hocamız Denizli ile devam ediyoruz. Önümüzdeki yılda görevine devam eder” dedi.

Bileklik konusunda ilk hedeflerinin 1 milyon adet olduğunu söyleyen Başkan Özbek, “Kısa sürede Galatasaray taraftarının gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz. 465 binlik bileklik satış rakamlarını duyunca çok duygulandım. Kasamıza 4 milyon 650 bin TL koyduk. Taraftarımız gerekli desteği ve özveriyi kesinlikle gösteriyor.

Şimdi mayıs ayı sonuna kadar hedefimiz 2 milyon adet bileklik satmak ve bunun ucu açık. Zor günlerde halatı beraber çekeceğiz. Herkes, sporcular üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu.

Başkan Dursun Özbek, Çin’e transfer olan Burak Yılmaz için, “Burak’ı sezon başında West Ham istedi, vermedik. Şimdi kendi istedi mecbur verdik. Üzülüyor ama kendi gitmek istedi. Kariyer planlamasını o şekilde yapmış” şeklinde konuştu. Dursun Özbek, “Futbol takımı için her türlü konforu sağlıyoruz, paraları ödeniyor. Altyapıyla ilgili önemli bir çalışmamızı birkaç güne açıklayacağım” diye konuştu.