İşte Demirkol'un yorumları...

"DİKKAT ÇEKTİ, EMRE AKBABA"

Bu maçın dengesi, Galatasaray'a yakın bir dengeydi zaten. Kayserispor, içinde bulunduğu durumdan dolayı dengesini bozmanın kolay olduğu bir takım. Galatasaray'ın kazanması sürpriz değildi ama dikkat çeken işler var. Mesela Emre Akbaba.

"TOP O KADAR HIZLI DÖNÜYORDU Kİ"

Her bir yeni oyuncunun ortaya çıkardığı performans, Galatasaray'ın top dolaştırma hızını aşırı derece arttırdı. İlk 30 dakika Kayserispor, savunma yapmaya çalıştı ama top o kadar hızlı dönüyor ki... Maçta Seri'nin rolü de çok büyüktü. Kayserispor baskı yapmaya çalışırken, Ömer'e ve Emre'ye çok iyi toplar çıkardı. Kayseri'nin baskı denemelerini daha başlamadan bitirdi.

"ESAS SINAV KONYA'YDI"

'İşte Galatasaray şampiyonluk yarışının içerisinde' vs. denmesini mantıklı bulmuyorum çünkü geçen hafta zaten Konyaspor deplasmanından sonra denilecek şey o. Esas sınav Konya'ydı.

"ÖMER BAYRAM, ALEX FALAN..."

Ömer Bayram, 8 asist oldu değil mi? Yani herhalde sezon başında rüyasında bile görmemiştir. Sezon istatistiği değil bu, 20. hafta daha... 14 hafta var yani. İnanılmaz bir istatistik. 8 asist, Alex falan olur yani. Dersin ki işte '8 asist falan yaptı.

"EMRE AKBABA BİR FORVET"

Emre Akbaba'yla Belhanda arasında çok ciddi bir fark var. Belhanda bir orta saha oyuncusu, Emre Akbaba bir forvet. İkisi farklı oyuncular. Emre Akbaba da bir 10 numara değil, bir forvet. Pozisyon itibariyle Talisca benzetmesi doğru olabilir.

(Sporx)