“Göremiyorsan göz doktoruna gitmen lazım”
Fenerbahçe'nin yaratıcı bir oyuncusu yok. Orta sahada top çeviremiyorlar. Bütün oyuncular mücadele ediyor, her şeyini veriyor ama olmuyor. Oyunculara nasıl kızacaksın? Takımın kurgusu yanlış. Lens'in yaptığı çok büyük iş. Helal olsun. Böyle hayatın gerçekleri karşısında işle kafayı dağıtmak lazım. Mehmet Topal'ın pozisyonunda hakem nereye bakıyor? Bunu göremiyorsan göz doktoruna gitmen lazım. Astigmat vardır belki.

“MHK bir açıklama yapmalı”
Mehmet Topal, eğer yapsaydı çok büyük bir karakter zaten daha da büyürdü. Çok güzel olurdu. Futbolculuk sonrası hakemliğe de geçebilirdi. Bu kararı Topal’dan beklemek zor olurdu. Farklı bir şey olurdu. Peki, Mehmet Topal değil başka birisi bunu yapsaydı? Advocaat çıkıp, “Eliyle attı” deseydi. Bu konuda artık MHK’nin bir açıklama yapması gerekir.

“Tudor’un Galatasaray’a gelmesinin sebebi twitter”
Bahsettiğiniz kulüp Galatasaray Spor Kulübü. Bu kulüp Avrupa’da en büyük başarıları kazandırmış, milli takıma oyuncu veren, spor kültürünü inşa etmiş kulüplerden biri. Kendine ait spor kültüründen bahsetmiyorum. Bu ülkenin bu anlamda temel ayaklarından biri. Böyle bir kulübün transferi ya da her şeyi 38 yaşındaki bir teknik direktöre bırakılır mı? 2 haftadır çalışıyorsun bu adamla. Pırıltı görürsün, hazırlığı yaptırırsın. Tudor’un Galatasaray’da teknik direktör olmasının tek sebebi ; twitter. Ne oldu? Altyapının başında şimdi kim var? Riekerink’i kursun diye getirmiştiniz. Yahu Tudor kendinden o kadar emin değil ki. Her şeyi ona bağlamak doğru değil.