Geçen sezon Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal için söylediği "Basın toplantıları için destek almalı" sözünü Hamzaoğlu için tekrarlayan Demirkol, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörünün Trabzonspor'a farklı yenilmiş olmaları halinde geride kalan hafta sonu görevinin biteceğini iddia etti. İşte Hamzaoğlu'nun sözleri....

Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısında söyledikleri, medya eleştirisi mi, yoksa yönetim eleştirisi mi anlayamadım. Bunu geçen sene İsmail Kartal için söylemiştim, Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantıları için destek alması gerekiyor. Yoksa bir 3 kupa daha alsa eleştiriler devam eder.

PRANDELLI'YE ÇOK BÜYÜK AYIP MI ETTİK?

Hamza Hoca'nın basit bir soru sorup cevabını kendisinin bulacağını düşünüyorum. Hamza Hoca neden geldi? Prandelli'yi hepimiz doğradık ve gitti. Prandelli'ye çok büyük bir ayıp mı ettik? 1 puan gerideydi liderden. Fatih Hoca gitti, 19 şampiyonluğun 6 şampiyonluğunu kazanmış teknik direktör gitti.

TRABZONSPOR'A FARKLI YENİLSELERDİ, GİDEBİLİRDİ!

'Hamza Hoca gitsin' demiyorum ama bu işin fıtratında var. Trabzonspor'a Galatasaray farklı yenilseydi, Hamza Hoca gidebilirdi. Galatasaray yönetiminde de bu düşünce var yani, neden saklayalım. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayalım.

Hamza Hamzaoğlu'nun Atletico Madrid maçının ardından eleştirilme nedeni kurduğu kadro. Ligin en formda stoperini al orta sahaya koy, bu hatayı yaptığında herkes konuşur. Hamza Hoca maçın yorumcusu olsaydı o da konuşurdu.