GSGAZETE - Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Felipe Melo takımının Avusturya kampında basının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Brezilya yıldızın açıklamaları ise şu şekilde;

"O AN HER ŞEYİ ANLATIYOR"

"Galatasaray'ın futbolcusuyum ve burada olmak bana gurur veriyor. Yıldırım Demirören'in elini sıkmadığım o an bin tane kelimeye bedel. O her şeyi anlatıyor."

"ODAKLANDIĞIM TEK NOKTA"

"Şu an hedeflediğim tek şey bu sezon Galatasaray forması altında şampiyonluk yaşamak. Şampiyon olup, dördüncü yıldızı takıp tarihe geçmek istiyorum. Odaklandığım tek nokta bu, başka bir şey düşünmüyorum."

"SÜPER KUPAYI İSTİYORUZ"

"Önümüzde Süper Kupa maçı var ve bu kupayı önceden olduğu gibi kazanmak istiyoruz. Çok zorlu bir maç olacak ancak biz bu maçı kazanmak istiyoruz. 2 kez kazandık ve bir kere daha kazanabiliriz. Emre Belözoğlu hakkında ise konuşmak istemiyorum."

"PRANDELLİ EN İYİ HOCA"

"Cesare Prandelli hakkında sabaha kadar konuşabilirim ve basın toplantısı yetmez. Kendisi çalıştığım en iyi hocalardan bir tanesi. Onun sayesinde çok iyi yerlere geldim."

"KENDİMİ KAPTAN OLARAK GÖRÜYORUM"

"Kaptan olmak lider olmak demektir ve ben de ilk geldiğim günden beri bunu yapıyorum. Kendimi takımın kaptanlarından biri olarak görüyorum."

"OLCAN TRANSFERİ BENİ MUTLU ETTİ"

"Olcan Adın transferi beni çok mutlu etti. Alınacak en iyi yerli futbolcuydu ve onu transfer ettik. Bize fazlasıyla yardımcı olacağını düşünüyorum."

"DİEGO RİBAS İLE ARKADAŞIZ"

"Diego Ribas ile çok yakın arkadaşız, onun eşi benim eşimle de sürekli görüşüyor. Ancak bu arkadaşlık sadece saha dışında, saha içinde daha farklı olacaktır."

"ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALIRIZ"

"Basında bizimle ilgili yazılan çok futbolcular var ve onların hepsini transfer etsek Şampiyonlar Ligini kazanırız."

"GAZZE İÇİN DUA EDİYORUM"

"Bir Galatasaray futbolcusu olarak değil bir insan olarak Gazze mesajını yayınladım. Haksız yere insanlar ölüyor ve ben Gazze için her dakika dua ediyorum. Benim de 4 tane çocuğum var ve oradaki insanlar için dua etmeye devam edeceğim."

Galatasaray Gazetesi