Teknik direktör Marc Wilmots tarafından belirlenen 24 kişilik kadroda, Trabzonspor’dan Luis Pedro Cavanda ile Galatasaray’ın sezon başında Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer de yer aldı.

Rusya’da 2018’de düzenlenecek FIFA Dünya Kupası Elemeleri hazırlıkları çerçevesinde 2 maça çıkacak Belçika, 13 Kasım Cuma günü İtalya, 17 Kasım Salı günü ise İspanya ile karşılaşacak.

Kadroda yer alan oyuncular şöyle:

Kaleciler: Jean-François Gillet (Mechelen), Simon Mignolet (Liverpool), Matz Sels (Gent)

Defans: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Luis Pedro Cavanda (Trabzonspor), Jason Denayer (Galatasaray), Nicolas Lombaerts (Zenit), Jordan Lukaku (Oostende), Thomas Meunier (Club Brugge), Vincent Kompany (Manchester City), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur)

Orta saha: Yannick Carrasco (Atletico Madrid), Kevin De Bruyne (Wolfsburg), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur), Marouane Fellaini (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Radja Nainggolan (Roma), Axel Witsel (Zenit)

Forvet: Michy Batshuayi (Olympique Marseille), Christian Benteke (Liverpool), Laurent Depoitre (Gent), Romelu Lukaku (Everton) 

Podolski'de davet aldı 

Beşiktaş'ın forması giydiği Mario Gomez ve Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lukas Podolski Almanya Milli Takımı'na çağırılıdı

Beşiktaş'ın bu sezon çok şeyler beklediği ve yüksek verim aldığı Alman forvet Mario Gomez, Joachim Löw tarafından milli takım kadrosuna dahil edildi. Almanya A Milli Takımı'nda Mario Gomez'in dışında Emre Can, İlkay ve Podolski de yer aldı. Galatasaray'daki formu her geçen gün artan Podolski'nin de kadroya dahil edilmesi dikkatlerden kaçmadı.