Bonservisi Manchester City'de olan ve son iki sezonda sırasıyla Celtic, Galatasaray formaları giyen Jason Denayer, bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Guardiola'nın kendisiyle konuştuğunu aktaran Denayer, "Benim ilginç bir oyuncu olduğumu ancak şu anda çok fazla forma şansı bulamayacağımı söyledi. Kiralanmamın benim için iyi olacağını dile getirdi. Bence bu ideal değil. Her yaz başka takıma gidiyorum" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'a gidebilirdim"

Yaz döneminde transfer sürecinin çok yavaş ilerlediğini savunan Denayer, "Başka bir kulübe gideceğimi biliyordum ancak bu çok uzun sürdü. Stresli değil ama sıkıcı bir durumdu. Galatasaray'a geri dönmek istiyordum. Manchester City bunu tercih etmedi." dedi.

Geçen sezon kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Belçikalı stoper, 28 karşılaşmada forma giymiş ve taraftarın beğenisini toplamıştı.

Transfer döneminin son günlerine kadar Galatasaray'ın kadrosuna katmaya çalıştığı Denayer, transferin kapanmasına saatler kala Guardiola'nın isteğiyle Sunderland'e transfer olmuştu.

Çeviri: Sporx