GalatasarayManchester City'den Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Sarı kırmızılı yönetim, Belçikalı oyuncu için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Denayer'in önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Jason DenayerManchester City kulübünün kendisini takasta kullanma önerisini reddetmiş ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da forma giyme isteğini belirtmişti. Denayer ile daha önce anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi ise İngiliz kulübünden gelecek yanıtı bekliyordu. Manchester City'nin kiralık teklifine olumlu yanıt vermesi sonucu transfer gerçekleşti.

Galatasaray KAP'a açıkladı

Sarı Kırmızılı kulüp Jason Denayer'in kiralık transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

İşte Sarı Kırmızılı kuüpten yapılan açıklama:

Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. 

Denayer transferden dolayı çok mutlu

"Şu an çok mutluyum duygularımı anlatmakta zorlanıyorum. Uzun süredir bu anı bekliyordum. Galatasaray'da tekrar oynamayı çok istiyordum. Bu takımı be İstanbul'u çok seviyorum. Bir an önce formayı giymek ve sahaya çıkmak istiyorum. Anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefim, bu kez Galatasaray'la hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğu olacak."   

Haber Kaynağı: Fanatik