Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağlamak istediği ancak Manchester City'nin bırakmadığı Jason Denayer, Sunderland'in yolunu tutmuştu. Devre arasında sarı-kırmızılılara dönebileceği iddia edilen ve Twitter'da fotoğrafını "Aslan" yapan Denayer için yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Denayer'i önce bekte daha sonra orta sahada oynatmaya başlayan menajer David Moyes'in sezonun ikinci devresinde de bu oyuncudan kesin olarak faydalanacağı ifade edildi. Wahbi Khazri, Didier Ndong ve Lamina Kone'yi Afrika Kupası'na gönderecek olan Sunderland; Denayer'i yine hem defansta hem orta sahada kullanmaya devam edecek.

"DENAYER'İ BIRAKMAYIZ"

Papy Djilobodji'nin Senegal'de kadroya alınmaması için Moyes'i en çok sevindiren gelişmelerden biri oldu. Jason Denayer'i orta sahada kullanan Moyes, "Papy gitseydi orta sahada büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacaktık. Defansif olarak başarılı işler çıkardığımızı düşünüyorum. Denayer normalde savunmanın ortasında oynuyor ama orta saha özelliklerine sahip olmayan bir oyuncu olarak başarılı bir peformans gösterdi. Denayer'i orta sahada oynatıyoruz çünkü bu bölgedeki sayı eksikliğinden dolayı başka seçeneğimiz yok. Denayer hem hızlı hem de atletik" sözlerini kullandı

"DEVRE ARASINDA ALACAĞIZ"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Denayer çok gelmek istemesine rağmen kulübü bırakmadı. Ama şunu gördük ki Manchester da bir Aslan var. Havaalanında City'nin kendisine izin vermesini bekledi ama olmadı. İnşallah devre arasında onu alacağız" sözlerini kullanmıştı

Devre arasında 2 stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da ilk hedef Ahmet Çalık olurken; listeye dahil olacak 2. isim merak edilmeye başlandı. Şu anda favori isimler arasında Kaan Ayhan yer alıyor.

Kaynak: Sporx