İlk olarak karşılaşmayı yorumlayan Denizli, "İlk yarıda kötü oynadığımızı söyleyebiliriz. Alternatif bulamayınca, kendi içimizden yaratmaya çalışıyoruz. Bu zaman zaman sıkıntı yaratıyor. Burası sorunsuz gül bahçesi değildi, bunu bilerek göreve başladım. Ne Galatasaray pes eder, ne ben pes ederim." dedi.

Hakem Mete Kalkavan'ı da eleştiren tecrübeli hoca, "Oyunu yöneten arkadaşımıza, bir oyun nasıl kıymık kıymık kesilir,  gösterdi. Herkes atlar ama, biz görürüz. Neleri çalıp, neleri çalmadığını biz biliriz. Gerekirse, ilerleyen günlerde başka şeylere dikkat çekerim" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Denizli gelecekte bazı radikal kararların olabileceğinin sinyalini vererek, "Bu dönemi öyle ya da böyle geçeceğiz. Bizim hayatımız böyle mücadelelerle geçti. Hiç önde yarış götürmedim ben. Hiç kimse bizsiz yürüyemez. Bundan sonra hep arkalarına bakacaklar, biz varız. Biz hep önümüze bakacağız. İçeride çözemediğimiz sorunları, gerekirse dışarıdan çözeceğiz ki, çözeceğiz. İlerleyen dönemlerde hepiniz göreceksiniz..." şeklinde konuştu.