Fatih Terim’in “Seni gelecek sezon takımda görmek istiyorum…” dediği, Başkan Mustafa Cengiz’in de “Sözümüz söz” dediği Kasımpaşalı oyuncu son bir haftadır, Galatasaray’dan kimse kendisiyle temas kurmadığı için rahatsız. Ayrıldıkları için Terim’in yardımcıları Ümit Davala ile Leven Şahin’den istediği yaz dönemi idman programını alamadı. Ulaştığı Abdürrahim Albayrak ise, “Acele etme. Sözümüz söz. Seçimi bekle. Nasıl olsa biz kazanacağız” dedi.

DENİZLİ’NİN KONUŞTUĞU DİĞER İSİM ALPASLAN OLDU

Altay teknik direktörü Mustafa Denizli’nin Galatasaray’ın canını sıkacak ikinci hamlesi ise Alpaslan Öztürk için oldu. Galatasaray’la anlaştığı iddia edilen ancak Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre’nin de Çeşme’de görüştüğü Alpaslan’ı arayan Denizli, “İzmir’den ayrılma, bize gel. Bize İzmir’i bilen tanıyan, İzmir’i seven oyuncular lazım.” dedi.

Mustafa Denizli’nin asıl bombaları ise Ryan Donk ile Arda Turan oldu. Kasımpaşa’da beraber çalıştığı daha sonra Galatasaray’a götürdüğü Donk’u arayan Mustafa Denizli, “Galatasaray’la anlaşamazsan Altay’a gel. Seninle yeniden çalışmak istiyorum.” dedi. Donk bu teklifi kabul ederken, Denizli’den bir süre daha Galatasaray’ı beklemek için izin istedi.

(Fotomaç)