Fatih Terim ile yolları ayıran Galatasaray teknik adam arayışlarına hız verdi. Galatasaray'ın başta Roberto Mancini olmak üzere Dic Advocaat, Di Matteo, Heynckes ile temasta olduğu biliniyor. Daha önce Galatasaray ile anlaştı denilen İtalyan Mancini'nin fiyat yükselttiği bu yüzden Galatasaray'ın  Dic Advocaat'a yöneldiği, Sportif Direktör olarak Mustafa Denizli'nin düşünüldüğü öğrenildi.

Önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynanacak olan Juventus maçı öncesi teknik adam sorununu hemen çözmek isteyen Galatasaray'ın yeni planı belli oldu. Galatasaray Yönetimi'nin  Mancini'nin yıllık 6 milyon euro istemesi üzerine geçen yıl PSV'yi çalıştıran ve kariyene nokta koyduğunu açıklayan Hollandalı Dic Advocaat'ı  teknik direktör, Mustafa Denizli'yi ise sportif direktör olarak takımın başına getirme planı var. Bu arada Denizli'nin teknik adam olarak göreve gelebileceği de dillendiriliyor.

DENİZLİ: BU DÜŞÜNCE OLABİLİR AMA..

Konu hakkında Radyospor'a konuşan Mustafa Denizli, Galatasaray Yönetimi'nden kendisine bir teklif gelmediğini söyledi.Denizli şöyle konuştu: "Gelişmeleri basından takip ediyorum. Galatasaray'ın benimle ilgili bir düşüncesi olabilir ama bana gelmiş bir teklif yok" dedi.