Kasımpaşalı Ryan Donk transferini bitirmek için gün sayan Galatasaray’ın sağ bek için hedefindeki isim Fernando Muslera’nın vatandaşı çıktı.

Devre arasında sağ bek ve ön libero başta olmak üzere toplam 4 takviye talep eden teknik direktör Mustafa Denizli’nin, G.Saray’a önerilen Martin Caceres’in ismini onayladığı öğrenildi. Juventus’ta gözden düşen ve 29 Eylül 2015 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında kadro dışı bırakılan Martin Caceres için G.Saray, 10 gün önce harekete geçti.

TALYANLAR 3.5 MİLYON EURO İSTEDİ

Denizli, sağ bek ile birlikte stoper ve sol bekte de görev yapan Caceres’in sert, agresif, hava toplarında etkili ve defansif yönü güçlü olması nedeniyle onay verince G.Saray yönetimi, Juventus’un kapısını çaldı. Ancak teknik direktör Allegri’nin kadroda düşünmediği Caceres için İtalyanların istediği rakam el yaktı. Mayıs ayında sözleşmesi bitecek Uruguaylı futbolcu için Juve 3.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

Rakamı fazla bulan G.Saray pazarlığı sürdürürken, aynı zamanda Muslera’nın da menajeri olan Caceres’in menajeri Fonseca’yı devreye soktu.

MARTIN CACERES KİMDİR?

MİLLİ SAYISI: Uruguay Milli Takımı’nın 69 kez formasını giydi
KULÜPLERİ: Defensor, Villarreal, R.Huelva, Barcelona, Sevilla, Juventus.
KAZANDIĞI KUPALAR: 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 4 İtalya şampiyonluğu, 3 İtalya Süper Kupası, 1 İspanya La Liga şampiyonluğu, 1 İspanya Süper Kupa şampiyonluğu.