Galatasaray gelmeden önce Başkan Dursun Özbek'le pazarlık masasına oturduğunda, "Sadece size bağlı olarak çalışırım" şartını öne süren tecrübeli teknik adamın, futbol direktörü Cenk Ergün'ün varlığından rahatsız olduğu ileri sürüldü.

Cenk Ergün'e bilgi vermek istemiyor

Denizli'nin, futbol takımı başta olmak üzere birçok konuda sadece başkan Özbek'le görüşmek istediği, ancak kulüpteki işleyiş nedeniyle futbol direktörü Cenk Ergün'ü de zaman zaman bilgilendirmek zorunda olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Denizli'nin bu işleyişten rahatsız olduğu ve devre arasında başkan Dursun Özbek'e vereceği raporda konuyla ilgili rahatsızlığını da ileteceği bildirildi. Denizli'nin, Cenk Ergün'le kişisel olarak sorun yaşamadığı ancak kulüpte bu tür bir pozisyon olmasından dolayı rahatsızlık duyduğu ifade ediliyor.

Yıllardır kulüp profesyonellerinden olan Cenk Ergün'ün, Denizli'nin bu talebi sonrası bir başka göreve kaydırılıp kaydırılmayacağı merak ediliyor.

İstifasını vermişti

Bilindiği üzere transfer ettiğimiz Kevin Grosskreutz'un transferinde yaşanan skandalda da Cenk Ergün hedef isim haline gelmiş ve hatta istifa edeceği ileri sürülmüştü. Bir başka iddiaya göre Ergün istifa etmiş ancak yönetim kurulu istifayı kabul etmemişti.