Maça çıkardığı kadro hakkında konuşan Denizli, "Belki bu kadro bazıları için sürpriz olabilir ama bu kadroyla biz 4 gündür idman yapıyoruz. Lazio'yu analiz ettiğim zaman bu kadroyla oyuna başlamaya karar verdik. Oyunda kritik pozisyonlar var. Fizik kondisyonu iyi olan bir takıma karşı çok iyi mücadele ortaya koyduk. Yediğimiz gol bizi oyundan düşürdü. Tur umudumuz bu maçtan önce neyse, bu maçtan sonra da devam ediyor. Elimdeki kadroyu en sağlıklı bir şekilde değerlendirmek durumundayım. İki maçın sonunda atlanacak bir tur var. Burada 1-0 ile geçseydik, rahat ve huzur içinde gidecektik. Galatasaray'ın korkacağı hiçbir maç olmaz. Bu kısıtlı kadro ile böyle bir maç trafiğinde bir maça daha çıkacağız. Özellikle ön tarafta kadromuzu farklı bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

"TARAFTARIN SNEIJDER'E SEVGİSİ GÜZEL"

Sneijder'i oyundan almasıyla ilgili olarak deneyimli teknik adam, "Protestoların değişiklikle ilgisi yok. Taraftarın Sneijder'e gösterdiği sevgi çok güzel. Wesley'nin pozisyonunu değiştirerek oynadık. Takım arkadaşlarına yardım ederek oynadı. Biz bunu farklılık olsun diye değil, mecbur olduğumuz için yapıyoruz. Değişiklikler doğaldır. Futbolcularımızı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız. Zaman zaman alkışlatmak için de oyundan alabilirsin. Wesley iyi de, kötü de oynasa belli bir sampatisi var. Bu futbolcu için güzel bir şey." sözlerini kullandı.

Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Muslera son derece tecrübeli ve takım arkadaşları için mücadele eden bir oyuncu. 8 stoperle de oynasanız, kimle oynadığınız değil, ne oynadığınız önemlidir. Biz bugünkü koşullarda ne yapmam gerekiyorsa, onu yapmaya çalıştım. Görev verdiğim oyuncular da her şeye rağmen başarıyla görevini yaptı.

“G.Saray korkak mı başladı?”

Lazio’nun teknik direktörü Stefano Pioli, rövanş öncesi avantaj elde ettiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından basın toplantısında konuşan Lazio’nun hocası Stefano Pioli, “Burada kazanmak istiyorduk ve elimize de fırsatlar geçti ama olmadı. Yediğimiz gol tüm dengemizi bozdu. Evimize çok küçük bir avantajla dönüyoruz” dedi.

Deneyimli futbol adamı Pioli, “Galatasaray beklediğimden 4­-5 farklı isimle maça başladı. Bizim beklediğimiz, Avrupa’da bildiğimiz, hücumda her zaman hızlı ve tehlikeler oluşturan bir Galatasaray vardı. Biz de elimizden geleni ortaya koyduk. Galatasaray’ın korkak başladığı görüşüne katılmıyorum. Bence sahaya dengeli bir kadroyla çıktılar. Karşılarında Lazio var ve hücum organizasyonlarımızla işlerini zorlaştırmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.