Kondisyoner Stefano Marrone... Özelliği, çalıştırdığı futbolcuların genelde ligin en çok koşan isimleri olması... Marrone’nin bir diğer özelliği de oyuncularının fazla sakatlanmaması...

 Denizli etkisi ilk günden kendisini hissetirirken, takımın içinden haber sızmaması da en çok hassasiyet gösterdiği konuların başında geliyor. Çünkü Denizli, “Burası bizim mahremimiz” diyerek soyunma odasından kesinlikle haber çıkmamasını ister. 

Sisteminin esas itibariyle de futbolcunun rahatlığına dayalı bir sistem olduğu vurgulanıyor.

Denizli mutfağa da girdi, makarna yok balık var!

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Florya'da dört koldan çalışmaya başlayan Mustafa Denizli, Metin Oktay Tesisleri'nin mutfağına da el attı. "Antrenman sonrası öğlen yemeklerini herkes burada yiyecek" diyen Denizli, kulüp aşçılarıyla görüşerek yemekler konusunda da düzenlemeye gitti. Futbolcularına "Makarna ve spagettiye veda edin" diyen Denizli, asitli içeceklerin tümünü de yasaklattı. Tecrübeli hoca, aşçılara "Kalori yapan yiyecekler asgariye indirilecek. Antrenmanlar sonrası balık ve et gibi yiyecekler yenilecek. Futbolcular sağlıklı beslenip daha fit olacak. Menünüzü buna göre yapın" talimatını verdi. Denizli bu durumu oyuncularına da bildirdi.