Sezon başında Olimpiu Morutan ve Aleksandru Cicaldau’yu renklerine katan sarı-kırmızılılar, bu ikilinin vatandaşı Dennis Man’ı da yakın takibe aldı.

Terim istediklerini doğruladı

Parmalı futboluyu beğendiğini dile getiren Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Kulübü vermedi, istemedi. İstedik oyuncuyu ama o kadar da ısrarlı değildik. Parma, Serie B'de de olsa vermeyeceğini söyledi. Orada öyle kalmıştı konu” ifadelerini kullanmıştı. 

Becali, Galatasaray'a aracı oldu

Gerek Türk gerekse yabancı basında yer alan haberlere göre, Galatasaray’ın listesinde olan genç yıldız için resmi girişimler yapıldı. Konu ile ilgili Romanya basınına konuşan futbolcunun menajeri Gigi Becali ise, bu transfer için sarı-kırmızılılara aracı olduğunu açıkladı.

Parma'nın nabzı yoklandı

Becali, Galatasaray’ın adını vermeden "Bir Türk takımının Dennis Man’a ilgisi vardı. Bana, oyuncuyu istediklerini söylediler. Onlara, Dennis'in fiyatının belli olduğunu ve Parma’nın sadece belirlediği rakama kendisini satacağını ifade ettim. Sonrasında Parma yetkilileriyle konuştum.

Dennis Man transferi çok zor

Bunun ardından tekrar Galatasaray ile iletişime geçtim ve Parma’nın taleplerini söyledim. Onlar da transferden vazgeçti. Dennis Man’ın 5 yıllık sözleşmesi var ve sadece bu takımı düşünüyor. Oyuncum, şu anda Parma ile Serie A'ya çıkmayı hedefliyor" diye konuştu.

Hem kanat hem 10 numara oynuyor

23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu aynı zamanda 10 numara pozisyonunda da oynayabiliyor. Bu sezon Parma forması ile ligde 7 maçta 2 gollük bir performans sergileyen Rumen yetenek, kariyeri boyunca çıktığı 199 karşılaşmada ise 68 gol, 34 asist kaydetti.

Kaynak: Radyospor