Süper Lig’in 25. haftasının açılış maçında Karabükspor, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.

Süper Lig’de bu sezon oynadığı deplasman maçlarının 8′inden beraberlikle ayrılan Galatasaray’da deplasman fobisi devam ediyor.

En son Rizespor deplasmanında puan kayberek şampiyonluk yarışında darbe alan sarı kırmızılılar ardından evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçında 6-1′lik farklı bir galibiyet alarak yüreklere su serpmişti. Yeniden deplasman yolculuğuna çıkan Galatasaray bu kez de Karabükspor deplasmanında puan bırakarak şampiyonluk yarışında büyük bir kayıp yaşadı.

Galatasaray, bu sezon deplasmanda 22 puan kaybetti.

Karşılaşmada iki takımında etkisiz, cılız ataklarla birbirlerini yoklamaları mücadelede gol olmasına yetmedi ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının başında Semih, belinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı yerini Chedjou’ya bırakırken 49. dakikada Burak’ın kaptırdığı topta tehlikeli bir atak geliştiren Karabükspor’da Muslera Eneramo’nun kendini geçmesine izin vermedi ve bir çarpışma yaşadılar. Sağlık görevlileri Uruguaylı kaleciye hemen müdahale etti ve dizine ufak bir operasyon gerçekleştirdiler ve Muslera oyuna devam etti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 49′a yükseltirken, Karabükspor’da puanını 35′e yükseltti.