GS TV'de canlı yayına katılan ve konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, "Fenerbahçe stadına maç izlemeye gideceğim, küfür ederlerse de duymayacağım" ifadelerini kullandı.

Duygun Yarsuvat ayrıca, "Belki de Galatasaraylı taraftarlar da maça gidebilir, bununla ilgili girişimlerimiz olacak" şeklinde konuştu.

Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Fenerbahçe stadında şampiyonluk kazandık, bu kupayı görevliler vermek istemedi, ışıklar söndürüldü, saha ıslatıldı. Biz onları alkışlarız, biz onlar gibi değiliz. Belki onlar yaptıklarını hatırlar ve utanır. Utanacaklarını da düşünüyorum. Bu sene de rakip takımlarımızın sahalarına gideceğim. İnşallah Fikret Orman da bize gelecek. Biz düşman değiliz ki, biz ancak bu şekilde kaynaşırız. Biz insanız, başka türlü yapamayız. Arkadaşlığımız var. Ben neden Saracoğlu'na gidemeyeyim. Üç farklı taraftar grubu Gezi'de bir araya geldi, demek ki ortak noktalarımız var. Yasaklamayacaksınız ama tedbirli olacaksınız. Fenerbahçe stadına maç izlemeye gideceğim, küfür ederlerse de duymayacağım. Belki de Galatasaraylı taraftarlar da maça gidebilir, bununla ilgili girişimlerimiz olacak. Beşikaşlı taraftarlar da bizim stada gelsin, kocaman stat"